Avalikus tualetis julgevad istuda vähesed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avalikus tualetis julgevad istet võtta vähesed.
Avalikus tualetis julgevad istet võtta vähesed. Foto: AFP / Scanpix

Saksamaal tehtud esinduslikust FORSA uuringust selgus, et 90 protsenti inimestest väldib avalikes tualettides prill-lauale istumist.


Järelikult ei tundu baaride, kõrtside, restoranide ja kohvikute tualettruumid sakslastele piisavalt usaldusväärsed, kirjutab Bild.

Huvitaval kombel selgus uuringust ka teatav erinevus endise Ida- ja Lääne-Saksamaa elanike vahel. Kui läänesakslastest julgeb end istuma sättida iga teine inimene, siis idasakslased on tunduvalt kahtlevama loomuga ning nendest istub potile vaid iga kolmas.

Idasakslased katavad prill-laua enne istumist sagedamini ka tualettpaberiga - seda teeb 47 protsenti istujatest läänesakslaste 36 protsendi vastu.

Samas maandub istuda julgejatest 13 protsenti idasakslasi ja 9 protsenti läänesakslasi potile nii, et nad prill-lauda eelnevalt paberiga vooderdama ei hakka.

Kas sina julged avalikes tualettruumides istuda?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles