Jüri Pihl toetas lõuna ajal lätlasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pihl lõunatas Lidos.
Jüri Pihl lõunatas Lidos. Foto: Lugejapilt

Möödunud neljapäeval Tallinna abilinnapeaks valitud SDE esimees Jüri Pihl käis täna lõunatamas läti kiirtoiduketis Lido.


Elu24 lugeja kirjeldas, kuidas Pihl, endine militsionäär ja kaitsepolitseinik, tegi enne söömist Lido lettide ümber põhjaliku tiiru, tutvus olukorraga, vajutas mällu võimalikud ohusuunad ning põgenemisteed. Pärast vajaliku operatiivinfo kogumist asus abilinnapea keha kinnitama.

Aga miks valis Pihl söömiseks just lõunanaabrite Lido? Küllap peitub vastus tema sostiaaldemokraatlikus maailmavaates, mis usub rikkuste ümberjagamisse puudustkannatajate kasuks. Läti majandus on veel üksjagu sügavamale masu-rappa vajunud, kui Eesti majandus. Ja Pihl võib lätlaste toetamist endale lubada: tema sissetulek ületab 80 000 krooni (Tallinna abilinnapea palk umbes 42 000 krooni pluss 40 000-kroonine kaitsepolitsei eripension).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles