Huvilised saavad kristallide väge kogeda

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Neljapäeval, 19. novembril on Anneli Bärlund taas Pärnus kristalliteraapiast kõnelemas ja aitamas uudseid teadmisi praktikasse rakendada, oodatud on nii juba osalenud kui uued huvilised.


19. novembril toimuval kristalliteraapia loengul jätkab Bärlund kristallide tutvustamist. Jutuks tuleb, mis on müstikute kristall labradoriit ja kuidas seda kasutada taassünnimälu aktiveerimisel.



Kristalliasjatundja õpetab tšakrate tasakaalustamist ja puhastamist kristallidega ning soovitab selleks kaasa võtta oma kristallid. Kristalliteraapia õhtule tulijad saavad osa puhta teadlikkuse tehnika meditatsioonistki.



“Igal inimesel on elus kõrgem eesmärk, mille ta võtab endale enne Maa peale sündi. Mõne inimese elueesmärk puudutab vaid väheseid, teised jälle on andnud lubaduse aidata tuhandeid,” räägib Bärlund. “Kogu planeet loodab sinule, et sul õnnestuks oma elu kõrgeim eesmärk meelde tuletada ja selle nimel tööle hakata. Sobivate kristallide kasutamine aitab sul oma eluõppetundidest lõpuni aru saada.”



Kristalliteraapia infoõhtu toimub Pärnus Karusselli 23 hoovimajas algusega kell 19, infot saab telefonil 513 7207.



Bärlund alustas kristalliteraapia infoõhtutega Pärnus 11. novembril.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles