Karjääripäeval saab lennata ja süsti teha

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Saar
Tiina Saar Foto: Elmo Riig / Sakala

Järgmisel teisipäeval on Paide kultuurikeskuses Järvamaa karjääripäev «Lingid tulevikku», kus tuntud karjäärinõustaja kõneleb unistuste töökoha leidmisest ning kutse- ja kõrgkoolid tutvustavad erialasid.


Kesk-Eesti noortekeskuse karjäärinõustaja ja ürituse üks korraldajaid Sirli Kriisa lausus, et kindlasti tasub noortel karjääripäevale tulla, kuigi ukse ees on ka üle-eestiline mess «Teeviit». «Võrreldes «Teeviidaga» on siin kindlasti vähem rahvast ja noor saab rahulikult koolide esindajatega vestelda,» ütles ta. (JT)

TEAVE

Järvamaa karjääripäev «Lingid tulevikku» on 24. novembril kell 12-16 Paide kultuurikeskuses.
Eelkirjapanek homseni Kesk-Eesti noortekeskus, karjääriinfo spetsialist Heidi Antons telefonil 385 1489, 5555 30 598, heidi.antons@gmail.com.

Peaesineja on Eesti Televisiooni telesaatest «Tööotsija» tuntud karjäärinõustaja Tiina Saar. Lisaks tutvustavad õppimisvõimalusi Tartu Ülikool, Tallinna tehnikaülikool, TÜ Türi kolledž, Mainori kõrgkool, Tartu tervishoiu kõrgkool, Tartu lennuakadeemia, Järvamaa kutsehariduskeskus, Põltsamaa ametikool, Kehtna majandus- ja tehnoloogiakool, Olustvere teenindus- ja maamajanduskool, Luua metsanduskool.

Üritus on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles