«Noorus» viis Krista Lensini New Yorki

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatejuht Krista Lensin
Saatejuht Krista Lensin Foto: Kristjan Lepp/Kroonika
Sel nädalal tähistab legendaarne segakoor «Noorus» oma 50. sünnipäeva. Sünnipäevakontserdid «Las ma armastan Sind täna» toimuvad 19. novembril kell 19.00 Pärnu kontserdimajas ja 21. novembril kell 18.00 Estonia kontserdisaalis.

Segakoori «Noorus» ridadesse on kuulunud palju praeguse Eesti ühiskonna silmapaistvaid tegelasi, kes «Nooruse» aegu tänagi kalliks peavad.

Krista Lensin (saatejuht):

Mäletan hetke, kui olin alles «Nooruse» kooriga liitunud, ees ootas kontsertreis Ameerika Ühendriikidesse. Ma polnud toona käinud isegi mitte Soomes.

Kui sõitsime esimesse ööbimispaika, paistis eemalt Manhattani siluett... See tekitas minus uskumatu emotsiooni ja mõtlesin, et selles linnas on midagi erilist ja ligitõmbavat ning kusagil seal tornitipus sillerdab minu nimi... - 7 aastat hiljem elasin New Yorgis! 

Segakoor «Noorus» ootab sünnipäevale kõiki vilistlasi ja sõpru. Kohtumiseni Pärnus ja Tallinnas!

Kui soovid toetada Segakoori «Noorus» juubelihooaja muusikaprojekte, helista Elioni annetustelefonil 900 6800, toetuse suurus on 50 krooni.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles