Kuus asja, mida mehed naiste juures kohe märkavad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuus asja, mida mehed naiste juures kohe märkavad
Kuus asja, mida mehed naiste juures kohe märkavad Foto: SCANPIX

Psühholoogide sõnul peab esmamulje üllatavalt sageli paika.

USAs ilmuv väljaanne Cosmopolitan tõi ära need kuus detaili, mis meestel naiste juures koheselt silma jääb.

Naeratus – alateadvuses taipavad mehed kohe, kas naeratus on ehtne või võlts. Samuti ei peatu pilk pikalt hapu naeratusega inimesel.

Juuksed – mehed ei pruugi midagi teada juusteprobleemidest, kuid nad vaatavad, kas naise juuksed on ilusad ja lõhnavad hästi. Naised ei peaks liiga palju juuksehooldusvahendeid kasutama, sest nende lõhn võib lausa eemaletõukav olla.

Rinnad  - mitmed uuringud on näidanud, et meeste pilk langeb üsna sageli naiste rindadele. Lisaks märgatakse, kuidas naised oma seksikaid kehaosi eksponeerivad.

Meik – kui meiki kasutada liiga palju, siis võib meestel tekkida küsimus, et mida naine selle kihi all peidab. Äkki ta näeb ilma selleta lausa kole välja?

Nahk – mehed ei pruugi märgata, kui naine kasutab nahka pruunistavat kreemi, kuid märkavad kohe kui naha värv ebatavaliselt silma torkab. Paljud mehed loobuvad suhtlemast naisega, kes eelistab tunde solaariumis olla.

Käekott – kõikidel naistel on käekott, milles leidub eluks ja ootamatuteks juhtumiteks vajalik. Meeste arvates näitab koti suurus tihtipeale, et naisel on liiga palju asju kaasas, mida tegelikult vaja ei lähe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles