«Amazing Race» viis võistlejad Mustpeade majja ja Keava rappa

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Amazing Race" Eestis
"Amazing Race" Eestis Foto: Kaader videost

Pühapäeval oli USA telekanali CBS eetris menuka seiklussaate «Amazing Race» osa, mis filmiti Eestis.

Võistlejad tulid Stockholmist laevaga Tallinnasse ning kiirustasid sadamast otsejoones vanalinna Mustpeade majja, kus neid ootas esimene katse.

Eelmises osas viimaseks jäänud võistlejapaar pidi enne läbima takistusülesande - viis minutit saunabussis. Isa ja poeg nautisid ülesannet, saunas oli ka kohalik blond kaunitar, kes neile märkamata ei jäänud.

Taksodes Mustpeade majja saabunud võistejad pidid esmalt välja mõtlema, kuidas maja ust avada. Kui see tehtud, oli tarvis leida kandelaaber, mille küljes oli toa number. Üks võistleja kulutas tohutult aega, sest ei teadnud sõna «kandelaaber» (kõrge küünlajalg) tähendust. Õiges toas ootas neid paber järgmise vihjega, mida lahti rullides selgus, et see oli täiesti tühi. Taiplikumad mõistsid kohe, et kiri tuleb nähtavale küünla kohal kuumutades. Paberil oli kirjas «Pikk Hermann tower gardens».

Pika Hermanni juures olev vihje saatis võistlejad Keava rappa, kus nad said valida kahe väljakutse, mudavõrkpalli või ragulka, vahel. Mudavõrkpallis pidid võistlejad kohaliku tiimi vastu viis punkti mängima. Ragulkaga oli vaja tabada põdrapildiga märki, mille saavutamisel kukkus kokku kapsaid täis laud, kus oli kirjas finišipaik.

Tähelepanelikud vaatajad on internetikommentaarides küsinud, miks tsenseeriti ära võrkpalli mänginud geidest vendade strateegilised kohad. Kas põhjuseks «seksikad eesti kutid»?. Pilte kahtlasest olukorrast saad näha siit.

Eesti etapp lõppes raba vaatetornis. Võitjad said auhinnaks seedripuidust sauna.

Tallinnast suunduvad võistlejad Tšehhi pealinna Prahasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles