Tippmodell meestele: pesu kinkida on romantiline ja seksikas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elle Macpherson isikliku pesukollektsiooni «Elle Macpherson Intimates» esitlusel Berliinis
Elle Macpherson isikliku pesukollektsiooni «Elle Macpherson Intimates» esitlusel Berliinis Foto: AFP / Scanpix

Tippmodell Elle Macpherson armastab kaunist pesu ja usub, et tänapäevalgi võiksid mehed naistele tihedamini pesu kinkida.


45-aastane austraallanna tunnistas intervjuus väljaandele Welt Online, et rõivastuses meeldib talle tihti, kui välimine ja sisemine pool kontrastis on. Näiteks valmistab talle lõbu kanda korraga rebenenud teksapükse ja tippklassi pesu.

Mis pesu soetamisse puutub, siis usub Macpherson, et vaatamata võrdõiguslikkusele on väga romantiline ja seksikas, kui mehed naistele pesu ostavad ja selle üle mõtlevad, milline pesu neile endile meeldida võiks.

Enne pesuostu võiks mees naise garderoobis pisut ringi vaadata ja endale selgeks teha, mis tüüpi pesu naine kannab. Millist suurust, kas talle meeldivad vooderdatud rinnahoidjad või mitte jne.

Elle Macpherson on veendunud, et mehe kohta võib palju teada saada pelgalt selle järgi, millist pesu mees naisele ostab.

Ka supermodell ise on tegev pesuäris, talle kuulub pesubränd «Elle Macpherson Intimates».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles