Dressi-Toivo imeline elu Tais: teen sporti, õpin tantsu ja kirjutan raamatut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin ja Toivo Pilt
Triin ja Toivo Pilt Foto: Indrek Galetin
Poolteist aastat tagasi kolis «Lihtsa elu» Triin koos abikaasa Dressi-Toivo aka Toivo Pildiga Taisse. Paarist on viimasel ajal mitmesuguseid jutte levitatud. Justkui peaks nad Tais kasiinolaeva ning et Toivo on Triinu kohaliku maffiabossi tütre vastu välja vahetanud. Olgu kuidas on, aga Buduaar.ee rääkis hiljuti Toivoga asjadest nii nagu nad on ning sellest, kuidas kohalik elu eestlasest abielupaarile tegelikult istub.

«Kollase ajakirjanduse põhjal tundub, et olen Tais päris hästi sisse elanud. Eristan neid murjameid juba nägupidi, enne olid ühed mustad kõik,» tunnistab Toivo.

Millega siis Dressi-Toivo ikkagi seal kaunis Tais tegeleb?

Enda sõnul harrastab ta väga tervislikku ning korraliku eluviisi, käies jõusaalis ning õppides kohalikku rahvatantsu muay thai ehk tai poksi. «Peod mind hetkel ei tõmba, pidutsetud juba küll. Tegin oma esimese ööklubi 20-aastaselt, see väsitas ära,» räägib ta.

Varsti võib ehk oodata ka Toivo enda kirjutatud raamatut, mis räägib Tai elu pahupoolest.

Kohalik elu ei ole Toivo sõnul Tais kindlasti võrdväärnegi Eestiga, alustades söömisharjumustest, lõpetades liiklusreeglitega. Tänaseks on Toivo sealsete elukommetega siiski harjunud.

Kõige raskemaks pidas mees tõika, et kalliskividega kaetud Rolex maksab Tais tuhat krooni. «Võta siis näpust, kellele on tuhat krooni suur, kellele väike raha,» imestab Toivo. 

Elukommetest on Toivole Tais külge jäänud viisakus. «Iga lause ette ja taha käib siin «tänan» ja «palun» ja lauakombed on mul ka muutunud, sest siinsed inimesed ei kasuta nuga,» teab mees rääkida.

Tulevased jõulud ning uue aasta kavatseb abielupaar vastu võtta Patongis, Absolut Ice baaris, kuna just seal olevat sobiv temperatuur selliste pidustuste jaoks. Küsides, kas on plaanis ka Eestit lähiajal külastada, saame vastuseks, et hetkel mitte. Kuid Toivo ei välista varianti, et ühel hommikul on tema suurimaks sooviks siiski just kodumaale tulla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles