Bill Kaulitz rääkis liiklusõnnetusse sattumisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa bändi Tokio Hotel solist Bill Kaulitz
Saksa bändi Tokio Hotel solist Bill Kaulitz Foto: MICHAEL DALDER/REUTERS
Ansambli Tokio Hotel solist Bill Kaulitz sattus hiljuti autoõnnetusse.

Noormees rääkis, et sõitis mööda kiirteed Berliini MTV Euroopa muusikaauhindade jagamisele, kui teine autojuht tema sõidukile ette keeras, vahendab Wenn.

«Tavaliselt olen ma väga hoolikas juht. Ma pole kunagi õnnetusse sattunud ja ma ei kihuta kunagi,» kirjeldas Kaulitz oma sõidustiili.

«Järsku keeras teine auto ilma märku andmata minu sõidureale. Kokkupõrget vältida üritades kaotasin oma auto üle kontrolli,» meenutas laulja.

«Üritasin võimalikult ruttu autost välja saada. Tõukasin ust nii kõvasti kui jõudsin ja kutsusin mobiiliga politsei. Olin väga endast väljas ja suures šokis,» kirjeldas laulja.

Noormehe sõnul näeb ta õnnetusest siiani õudusunenägusid.

«Nägin oma silmade ees üha uuesti ja uuesti neid pilte ega saanud üldse magada,» kirjeldas ta unetuid öid.

«Mõtlen iga päev sellest õnnetusest. Arvan, et läheb aega, enne kui sellest üle saan. See istub sügaval. Ma ei arvanud, et sellest eluga pääsen,» tunnistas Kaulitz.

«Ma pole kunagi surmale nii lähedal olnud! Ime, et ma veel elus olen. Sellistel hetkedel märkame, mis on tõeliselt tähtis ja hindame oma elu värskema pilguga,» lisas laulja.

Audit juhtiv Kaulitz usub, et võlgneb tervelt pääsemise eest ka oma autole tänu. «Mõne teise autoga oleks asi teisiti lõppeda võinud. Ma ei saanud kriimustadagi,» kiitis noormees oma sõiduriista.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles