Euroopa tervitab Eesti Eurovisiooni

Uuno Prostamool
, Euroopa haige mees, Brüssel
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuno Prostamool,
Euroopa haige mees.
Uuno Prostamool, Euroopa haige mees. Foto: .


Kõigis Euroopa geipealinnades on täna täies mastis lehvimas vikerkaarelipud ja mürtsub rõõmus geimuusika! Just äsja sai teatavaks suur uudis, et Eesti televisioon on leidnud raha, et panna õlg alla seksuaalvähemuste laulupeole Norras.


Kuulus Rootsi geipastor Gunnar Kött-Bärsson kutsus kõiki seksuaalvähemuste esindajaid ühisele suurele tänupalvusele, et tänada Jumalat sellise toreda riigi eest nagu Eesti ja kiita Issandat ETV juhtkonna vaimu kinnitamise eest, et nad raatsisid kopka sukasäärest välja tirida. Ja üleskutse ei ole mitte külmale kivile langenud, vaid kogu Euroopa geipere ongi nagu üks mees tões ja vaimus kiitust laulmas, et laulupidu sel aastal mitte ära ei pea jääma.



Siin Brüsselis võib kõikjal ühes vikerkaarelippudega näha lehvimas ka sinimustvalgeid lippe. Ligi pooltel autodel on väike sinimustvalge lindike tõmmatud vikerkaarelipu kõrvale antenni otsa rippuma. Suvalised inimesed astuvad tänaval meie juurde, kätlevad, annavad suud, patsutavad tagumikule  – nii suur on rõõm toreda peo pärast, mis nüüd jälle tänu Eesti rahakotile teoks saab.



Kõigi suul ja meeles kõlab vahva tõsiasi, et Eesti on kuulus ilusate meeste ja süütute tütarlaste poolest. Tahetakse pilti teha koos meie Eesti töörühma saadikutega siin Brüsselis, sõltumata meie soost ja vanusest.



Iga päev sajab kaela lugematuid kutseid  peentesse homoklubidesse, moedemmidele, koerte ja kasside näitustele ning lisaks tehakse meile ettepanekuid osaleda reklaamides ja erootilistes linateostes.



Palju kiidetakse siin ETV juhtkonda. Iseäranis ilusateks meesteks peetakse Margus Allikmaad, Hanno Tombergi ja Mart Normetit, kes homo-laulupeole õla alla panid. Aga asjatundjate vaimustust on pälvinud ka ETV juhatuse vanim liige, karmi domina nahkrüüd kandev leedi Tiina Kaalep!



Ja sellega seoses on taas teravalt päevakorda kerkinud küsimus: millal ometi toimub geilaulupidu taas omas õiges ajaloolises kohas – Tallinnas laulukaare all, nii nagu sai kokku lepitud G8 riikide viimasel tippkohtumisel! Paraku oleks kuskil justkui mingi karvane käsi, mis tõmbas laulupeo seekord veel Norrasse.



Teame hästi, kuhu niidid viivad, kuid jääme siiski lootma parimat. Olgem rõõmsad, et geide lauluvõistlus seekord ikkagi toimub, kama, kuskohas! Ja pigistagem Eesti võistkonnale kõvasti pöialt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles