«Reisipalavikus» räägitakse Tai sekskultuurist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai Loog
Mai Loog Foto: Raadio 2

Igapühapäevase Raadio 2 saate «Reisipalavik» sellenädalaseks sihtpunktiks on Tai. Saatekülaline Mai Loog tutvustab kuulajatele Tai inimesi, elu, riiki, kööki ja religiooni.

Samuti räägib ta Tai sekskultuurist – mitmenaisepidamisest, seksiärist, transseksuaalidest ja muust huvitavast.

«Kolm musta rahavoogu – lõbu-, relva- ja narkoäri – need kolm musta jõge voolavad selle majanduse all ja on hästi läbipõimunud,» kirjeldab Mai Tai tumedamat reaalsust ja on veendunud, et seda tööstust seal mingi väega ära ei lõpeta.



Saates räägib ta ka taide hulgas tänaseni toimivast mitmenaisepidamisest: «…ja kui sul pole seda teist naist, on sul alati võimalus minna peale tööd meesteklubisse. See kuulub Tai kultuuri juurde.»

Lingvistiharidusega Mai Loog on Tais elanud juba üle kümne aasta ning eestlastele tuttav Postimehes ilmunud artiklite ja kolumnite kaudu.

Ta on kirjutanud mitmeid raamatuid, teiste seas ka «Eesti Esimese Slängi Sõnaraamatu» ja «Tai – naeratuste maa» (koos Karin Dean’iga).

Lisaks Tai elamustele kuuleb saates ka selle maa muusikat ning ka Mai enda kirjutatud viise, millega saad tutvuda siin.

«Reisipalavik» on Raadio 2 eetris pühapäeviti kell 14.

Anna oma mõtetest teada meie foorumis!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles