Kapriisne hurmur Vaido Neigaus: tüdruk jättis mind maha poodlemise pärast

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
-
- Foto: Jelena Rudi
Staarmodell-ja poplaulja ning eesti tuntuim metroseksuaal Vaido Neigaus tunnistab Naistelehele, et kaotas oma tüdruksõbra tänu liigsele poodlemisele ja peegli ees keerutamisele.

«Peale seda hakkasin veel rohkem šoppama - see tõstab ju tuju,» teab ilueedi nippi, kuidas eksist üle saada. Sellest jäi siiski murtud südamele väheks. Poiss otsustas vahetada ka elukohta ja armsaks saanud diivani. «Vaat see aitas täiega üle saada! Lisaks sõin ka kilo Komeedi komme,» naerab ta.

Vaido töötab hetkel Seppäla poes juhataja abi ja stilistina, aga poodlemas armastab ta käia siiski trendikas Zaras. «Teen iga päev ühe tiiru Zaras - et äkki on midagi uut tulnud. Mul on ju kogu aeg midagi värsket vaja.»

Staarlauljal on varuks veel üks salanipp murtud südame raviks. Nimelt soovitab Vaido minna peole, kus teadaolevalt viibib ka ekskallim, ekstra vinge välimusega - las siis näeb, millest ilma jäi! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles