Staarfotoreporter sai kingalahingus seljast pureda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Tomson väljus kingalahingust võitjana, kuid sai kergeid kehavigastusi.
Meelis Tomson väljus kingalahingust võitjana, kuid sai kergeid kehavigastusi. Foto: Karli Saul
Eile osalesid Shu kingakaupluse kähmluskampaanial teiste hulgas Õhtulehe reporterid Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers.

Meediaringkondades tuntakse seda lahutamatut paarikest Tipi ja Täpi või Tiku ja Taku nime all (kusjuures ei ole lõpuni selge, kumb on kumb).

Kaupluse personal laskis ajakirjanikud müügiruumi 15 minutit enne kella kolme, kui kauplusevõre pidi avanema ja 99 tugevamat ja tarmukamat kundet võisid 99-krooniste jalavarjude pärast võitlusse astuda.

Meelis Tomson kasutas ära oma ajakirjanikueelist võre taga rüsivate Õhtulehe lugejate ees ja valis juba aegsasti välja 1400-kroonise tavahinnaga Vagabondi jalatsid, et need omandada 14-kordse soodushinnaga. Karp kaenlas, spurtis ta ameerika jalgpallurina värava ehk siis kassa poole.

Seda ei suutnud taluda lihtne vene naine, kellest Tomson teel kassa poole mööda pühkis. Jõuetus raevus ilmse ebaõigluse üle, surus ta oma hambad Tomsoni kleenukesse selga. See ei takistanud söakat fotoreporterit kingaostuoperatsiooni võiduka lõpuni viimast.

Elu24 tervisetoimetus juhib tähelepanu, et hammustuste kaudu võivad levida mitmed ohtlikud nakkushaigused, näiteks HIV ja marutõbi. Elu24 õnnitleb Õhtulehe fotoreporterit soodsa ostu puhul, kuid soovitab igaks juhuks viivitamatult arsti külastada. Parem karta kui kahetseda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles