Algavad Pärnu cool'imad lastepeod!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"24tundi karaoke star" on peagi coolim lastepidu linnas.
"24tundi karaoke star" on peagi coolim lastepidu linnas. Foto: promo

Järgmisel pühapäeval, 22. novembril täieneb ööklubi Bravo programm päevase kooliealistele mõeldud peoga, mille ajal saavad lapsed kohtuda mõne tuntud muusikuga, võistelda karaokes plaadistusõiguse eest ja lihtsalt vanemateta pidutseda.

Bravo programmijuhi Erko Kääratsi teatel on esialgu kord kuus koostöös vabaajaportaaliga 24tundi.ee toimuma hakkav uus ja lahe üritus "Bravo karaokestar" mõeldud ennekõike 7-16aastastele lastele.

"Teeme peo lastele, kes mudilastediskol enam käia ei taha, aga koguneksid meelsasti klubisse ilma vanemateta pidutsema ja niisama hängima," seletas Käärats. "Pidu saab olema täiesti tõeline: DJ mängib muusikat, õhtut juhib staar, fotograaf teeb peolistest pilte ja müügil on erilised snäkid ning mahlakokteilid."

Tuleval pühapäeval, 22. novembril 15-18 toimuva avapeo õhtujuhiks on omal ajal ansambliga Tuberkuloited kuulsust kogunud kohalik muusik Summer.

"Summer juhib õhtut, juhatab sisse laval toimuva karaoke ja koos temaga saab piltigi teha," rääkis Käärats. "Samuti on esimesel peol kohal WAF tantsupoisid. Peol on alati ka läbiv teema, mis oleneb sellest, kes on peo erikülaline.
Kas poiste eri, ralli eri, modelli eri."

Iga peo üks olulisemaid osi on karaoke, mille käigus saavad noored end diskovalguses klubi laval näidata. Esineda võib nii üksi kui mitmekesi. Esineja võib kaasata taustatantsijad või mis iganes muud talle pähe tuleb.

Igal karaokel valitakse parimad artistid, kes pääsevad kevadel toimuvasse superfinaali, mille võitja saab auhinnaks tasuta salvestusaja stuudios talle meeldiva laulu lindistamiseks. Samuti on sponsorid pannud karaokel osalejatele välja eriauhindu.

Karaokele tuleb eelnevalt registreeruda e-posti aadressil star@bravoclub.ee, kuhu tuleb lisada oma nimi, vanus, kontakt ja esitatav laul. Laulude nimekirja leiab vabaajaportaalist 24tundi.ee. Sealt saab vaadata juba samal õhtul ka värske peo pilte.

Kõik peod lõpevad diskoga, mille muusika valib peo külaline ning klubi DJ. Peole pääs maksab 25 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles