Seksikas pidu: Nikki Beach´i sära jõuab Tallinnasse

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikki Beach Party - pildil Bridgette B, Nikki Jayne ja Robyn Truelove.
Nikki Beach Party - pildil Bridgette B, Nikki Jayne ja Robyn Truelove. Foto: WENN
Juba sel laupäeval, 14. novembril, toimub klubis Urban House Nikki Beach´i ja X.O. Club Members ühine üritus «All in White Party».

X.O. Club Members on seekord oma klientidele kohale toonud terve Nikki Beach´i sära koos unustamatu meelelahutusega. The London Observer kohaselt on Nikki Beach «The sexiest place on Earth» (seksikam paik Maal), kuhu ei saa minemata jätta.

Nikki Beach Marbella tegevjuht Marian Roman lubab, et pidu on traditsiooniliselt Nikki Beach´i tavadele sensatsiooniliselt valge ja luksuslik.

Sel ööl on võimalik Tallinnas pidutseda Nikki Beach stiilis – kohale on kutsutud Marbellast Nikki Beach resident Dj Mario Z, lisaks kohalikud Hispaania trummarid oma vapustava live showga, tüdrukute trio Violina, kes on Nikki Beach´ga juba mitmendat korda koostööd tegemas.

Loomulikult ei puudu peolt ka võrratud eesti go-go tantsijad, kes terve suve Marbellas maailmakuulsatel Nikki Beach´i pidudel tantsisid. Üritust tulevad jäädvustama weekend.ee, geometria.ru ja Elu24.ee. Pidu toeatavad Status Klubi ja Schlössle Hotell.

Pidu toimub klubis Urban House, Ahtri 10, Tallinn
Uksed avatakse 23.00
Sissepääs ainult kutsete alusel!

VIP laudade reserveerimine: 508 95 95

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles