Valjuhäälne seks viis naise kohtu alla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valjuhäälne seksimine viib naise kohtupinki.
Valjuhäälne seksimine viib naise kohtupinki. Foto: Caro / Scanpix

Naabrid kaebasid kohtusse 48-aastase briti naise, kes seksides liiga valju häält teeb.


Naabrid, kirjakandja ja üks ema, kes oma last läheduses paiknevasse kooli viib, kirjeldavad naise häälitsusi kui ebaloomulikke ja tapvaid, vahendab Metro.se.

Tegelikult on süüalune Caroline Cartwright kohtu all juba teist korda. Paari aasta eest mõisteti ta süüdi kaasinimeste häirimises ebaloomulike oietega. Tol korral lubas naine, et ei ületa edaspidi seksuaalakti ajal lubatud helinivood.

Nüüd süüdistatakse naist eelmise keelu kolme punkti vastu eksimises, edastab BBC.

Caroline Cartwright väitis ülekuulamisel, et ta ei suuda oma oigamist kontrollida ning viitas inimõigustele. Prokurör Jeremy Freedman naisepoolsete selgitustega aga ei nõustunud.

Süüdistaja väitel on naise häälitsusi kuulda nii aias, tänaval kui naaberkruntidel. Lisaks häirib ümbruskonda ka häälte kestvus - sageli kostab karjeid ja oigeid mitu tundi järjest ning nii peaaegu igal ööl.

Lärmava naise naaber Rachel O´Connor kaebas ülekuulamisel selle üle, et jääb alatihti tööle hiljaks, kuna ta ei ole öösel sõbagi silmale saanud.

Tema kirjeldusel karjub naine nii, nagu vaevaks teda pidev ja raske valu. «Seda lärmi ei ole võimalik kirjeldada. Ma ei ole kunagi varem midagi sellist kuulnud,» kurtis kurnatud naaber.

Kohtuistung naabrite taluvuspiiri ületanud seksija üle toimub detsembri teisel esmaspäeval Newcastle'i kohtumajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles