Rinnaka tüdrukutebändi Via Gra šõu tuleb Tarzanitega

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhtujuht Anfissa Tšehhova.
Õhtujuht Anfissa Tšehhova. Foto: www.via-gra.org.ru

Laupäeva, 12. detsembri hilisõhtul esineb klubis Panoraam Venemaal kultusbändi staatusesse tõstetud Via Gra. Kui ansamblit võis selle debüütesinemise ajal 2000. aastal nimetada tõesti tüdrukutebändiks, on nüüd Via Gras küpsed, oma kenaduse õitseea tipus naised. Pole küll viisakas nende vanusest kõnelda, ent Tatjana Kotova, 2006. aasta Miss Venemaa sai septembris 24aastaseks, Albina Džanabajeva on kolmekümnene ja Nadežda Meihher-Granovskaja 27aastane.

Pole siis imeks panna, et ansambli mänedžer Konstantin Meladze on väitnud: just nüüd on Via Gra oma parimas vormis ja säravaimas koosseisus - kümmekonna aasta jooksul on Via Grast läbi käinud täpselt kuraditosin neidu-naist.

Kas need sõnad vett peavad, saab publik oma silmaga näha ja kõrvaga kuulda klubis Panoraam. Liiati ei ole Venemaa meelelahutustööstuse kõige seksikamad naised klubi laval üksi: neid toetab seal kõikide naiste lemmikuks kiidetud Sergei Gruško ja mehe veetav Tarzani

show

.

Aastate eest juba Tallinna klubis Decolte esinenud Gruško on endine ohvitser, täpsemalt oli ta Vene armee vanemleitnant, kes ameti äkitselt maha pani ja naistele striptiisi tegema hakkas. Juba aasta pärast esimest kodust etteastet sõitis eksleitnant esinema teisele poole Atlandi ookeani, kus mehe nõtkusest lummatud ameeriklannad ta Tarzaniks ristisid.
Enne ja pärast Via Gra ning Gruško esinemist hoolitseb muusika eest DJ Vini, kes tavaliselt keerutada plaate Moskva parimates ööklubides.

Õhtu juht on ülibüstikas Anfissa Tšehhova, keda on tituleeritud Venemaa televisiooni kõige ekstsentrilisemaks primadonnaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles