Mihkel Ratt: pärast suurt kirge tuleks ka armastuse pärast pingutada

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored, kes tänavu staarisaatesse pürgivad, peavad võrreldes eelmise hooaja finalistidega palju suurema hulga konkurentidega rinda pistma. Pildil on mullused finalistid: põrandal istuvad Mihkel Ratt ja Rivo Kingi, toolidel on kohad sisse võtnud Luisa Värk
Noored, kes tänavu staarisaatesse pürgivad, peavad võrreldes eelmise hooaja finalistidega palju suurema hulga konkurentidega rinda pistma. Pildil on mullused finalistid: põrandal istuvad Mihkel Ratt ja Rivo Kingi, toolidel on kohad sisse võtnud Luisa Värk Foto: TV 3

Eelmise aasta superstaari kandidaat

Mihkel Ratt

tuli välja uue singliga «Kes me olime varem». Reporter Carola uuris, miks noorel mehel nii nukrad laulud sünnivad.

Mihkel, kellest või millest sa oma kurvas laulus tahaksid lahti lasta?
Ma otseselt ei tahaks kellestki lahti lasta. Minu uus lugu räägib hoopis teistest. Et see armastuse kirg kaob ära, kellel kuu aja pärast, kellel viie aasta pärast. Ja kui see kirg ära kaob, siis on see valus moment, kui inimesed lähevad seda põnevust otsima kellegi teise juurest.

Aga minu arvates on armastus ikkagi see, kui pärast seda suurt kiretulva inimesed pingutavad mõlemad suhte nimel ja et nad on üksteisega ausad. Loomulikult on minu laulus ka veidike hingevalu sees.

Kuidas sinu suhtes kirega lood on?
Jätkub, jätkub (punastab). Selle kirega on üldse keerulised lood. Mõni arvab, et kirg on suurem, siis kui nähakse teineteist vähem, mõni arvab et siis, kui nähakse rohkem. Minu puhul on see niipidi, et kirg on suurem, kui nähakse teineteist rohkem.

Sa teed kogu aeg nii nukra alatooniga lugusid. Millal sul tuleb mõni rõõmsam laul?
Järgmine tuleb. Juba vaikselt tiksub. On juba arvutis ja peas. See on palju rõõmsam ning selline, mis pigem annab inimestele midagi, kui võtab.

Kas see sinu praegune lugu siis võtab või?
Minule tuletab see lugu meelde mingit nostalgiahetke või tõe momenti. Et ongi nii, et see suhe on tuhmunud ja samas ta annab jõudu mingis mõttes, et peas tekivad uued mõtted, kuidas edasi minna ja kuidas edasi käituda.

Vaata Mihkli intervjuud siit

ja kuula ka tema uut singlit «Kes me olime varem» siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles