Raekülas kõlab norra muusika

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksofon.
Saksofon. Foto: KAIDO OTSING/PM/SCANPIX BALTICS

Pärnu Norra nädala lõpukontserdil Raeküla Vanakooli keskuse kontserdisaalis kõlab laupäevasel traditsioonilisel pärastlõunakontserdil norra muusika.


Raeküla Vanakooli keskuse arendusspetsialisti Piia Karro teatel on kontserdi peaesinejaks norra saksofonist Fredrik Brandstorp Olsen.

"Kontserdil astuvad üles kollektiivid Raeküla Vanakooli keskuse avatud kultuurikeskusest ja Pärnu Raeküla gümnaasiumist," rääkis Arro. "Kaasatavad kollektiivid on kuu aega harjutanud, et kontserdikülalistele tutvustada peaasjalikult norra rahvakultuuri, heliloomingut ja luulet, kuid kavas on ka üht-teist Eesti-teemalist."

Kontserdi lõpetuseks tunnustatakse Pärnu Raeküla gümnaasiumi I-VI klasside õpilasi, kes osalesid koolivaheaja järgsel nädalal õpetaja Kaja Salumäe eestvedamisel koolisisesel joonistusvõistlusel "Trollid, mäekollid ja vetevaimud läbi Eesti laste silmade".

Töödega saab tutvuda kontserdi eel ja selle järel Raeküla Vanakooli keskuse kontserdisaalis.

Kell 15 algav üritus on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles