Steven Tyler: ma ei kavatse Aerosmithist lahkuda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Perry ja Steven Tyler ansamblist Aerosmith
Joe Perry ja Steven Tyler ansamblist Aerosmith Foto: AFP / Scanpix

Aerosmithi laulja Steven Tyler lükkas ümber kuuldused, mille kohaselt otsustas ta bändist lahkuda, kinnitades, et jätkab legendaarse ansambli koosseisus.

Kitarrist Joe Perry teatas nädalavahetusel, et oli interneti vahendusel teada saanud Tyleri otsusest bändist lahkuda ning oletas, et info vastab tõele, kuna Tyler olevat viimasel ülejäänud bändikaaslastest eemale hoidnud, vahendab WENN.

Perry rääkis isegi Tyleri välja vahetamise võimalusest, kuid nüüd võttis laulja kuulduste vastu sõna ning jahmatas oma bändikaaslasi teatega, et ei kavatse mingil juhul Aerosmithist lahkuda.

Steven Tyler astus teisipäeva õhtul New Yorgis koos Perryga lavale, et esitada Aerosmithi lugu «Walk This Way» ning pärast seda kinnitas mees fännidele, et pole põhjust tema võimaliku lahkumise pärast muretseda.

«Ma tahan lihtsalt, et New York teaks, et ma ei lahku Aeromithist. Laialimineku-jutud ei vasta tõele,» ütles Steven Tyler.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles