Pantokraator esineb laupäeval Rock Cafes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pantokraator
Pantokraator Foto: Rock Cafe

Laupäeval 14. novembril astub esimest korda ajaloos klubi Rock Café laval üles ansambel Pantokraator, külalisena esineb oma uhiuut videot esitlev Pimpfish.

Pantokraatori tänavu kevadel ilmunud plaadile «Tormidesööjad» andis maailma juhtiv progerocki ajakiri «Progression» hinnanguks harvaesinevad maksimumpunktid. Tunnustust bändi muusikale on interneti kaudu jagatud nii Ameerikast kui Euroopast.

Kõige kuulsamad progesaurused on pidanud plaadi ilmumist märkimist- ja kiitust väärivaks sündmuseks. Positiivset elevust on tekitanud Pantokraator ka etnoringkondades. Lisaks plaatidele ostetakse näiteks Jaapanis kümnete kaupa Pantokraatori «Valget raamatut» bändi vanema loominguga. Esinemised Rabarockil ning Viru folgil on veenvaks tõestuseks sellest, et Pantokraator ei ole pelgalt «stuudios nokitsej».

Pantokraator laval: Triinu Taul - laul, torupill; Kaie Mikheim - laul, torupill; Lauri Saatpalu - laul; Erik Sakkov - süntesaatorid; Taavi Langi - kitarr; Roland Puusepp - trummid; Henno Kelp - bass.

2005. aastast tegutsev Pimpfush on tänaseks päevaks jõudnud oma esimese videoni, mida siis laupäeval 14. novembril publikule suurima rõõmuga esitletakse. Video loole «Innocent Sin» valmis Sander Allikmäe eestvedamisel ning Janar Volmeri ja Sander Aasna kaasabil.

Uksed Rock Cafesse avatakse 14. novembril kell 22.00, piletid on müügil uksel hinnaga 100 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles