Ettevaatust! Facebook'is luurab Sperminaator

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhuseksiga ei tasu liiale minna.
Juhuseksiga ei tasu liiale minna. Foto: Mavrixphoto / Scanpix

Inglane Dominic Baronet armastab üle kõige maailmas suhtlusportaalis Facebook naisi lantida, kellest kaksteist on nüüdseks mehest rasedaks jäänud. Veebikasanoova ohvrid manitsevad ülejäänud naisi ettevaatusele.


«Dominic tuleks Facebook'ist välja lüüa. Ta teeb naisi rasedaks, ilma tagajärgede peale mõtlemata, rääkis üks ohvritest, Kerry Martin, News of the World'ile.

Lühikese aja jooksul on 26-aastasest tehasetöölisest rasedaks jäänud vähemalt tosin naist, kellest viis on lapse sünnitanud, viis naist aborti teinud ning kaks naist on jätkuvalt lapseootel.

Baronetil on kombeks naistega Facebook'is ühendust võtta, mesijuttu vesta ja nõnda kirglikke, kuid lühiajalisi armusuhteid luua.

Et mees korraga mitut rauda tules hoiab, selgus ka Kerry Martini ja Stacey Jonesi juhtumist. Nimelt kohtus mees kummagi naisega ühe ja sama ööpäeva jooksul ning juhuse tahtel jäid mõlemad naised koosveedetud kirelõõmast ka rasedaks.

Kerry ja Stacey arvates tuleks «sperminaator» Dominicile Facebook'is hoiatussilt külge riputada. «Ta peaks end üldse steriliseerima,» ei ole Stacey kitsi soovitama.

Jäta sinagi igaks juhuks selle mehe nägu meelde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles