13 ja reede, Privé öös on asju!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audiowhores
Audiowhores Foto: Privé
Privé öö on ilmselt kõige parem asi, mis sinuga sel kahtlasel päeval juhtuda võib. Klubis on Inglismaa tööstuslinnast Manchesterist pärit DJ-duo AUDIOWHORES! Majas on üritustesari Defected In The House. Tantsupõranda kütab kuumaks DJ Dave Storm.

Vastupidiselt levinud ebausule numbri 13. suhtes, juhtub reedel klubis Privé sellega seoses vaid häid asju. Iga 13 inimene saab klubisse sisse tasuta. Baaris spetsiaalne jook kõigi kahtluste ning ebausu hävitamiseks - "Black 13". Baarilettidel mängivad vallatuid mänge ja pakuvad jooke mustad seksikad kiisud.

Audiowhores on Manchesteris põhinev DJ-duo, kes lisaks remiksimise ning produktsiooniga tegelevad. Duosse kuuluvad Graham Lord ning Adam Unsworth. Oma leibeliga Tempogroove on nad Inglismaa housemuusika ühed lipulaevadest. Nende mitmekülgsed ning tehniliselt briljantsed DJ-setid, mis koondavad endasse kõik deep house'ist soulful helideni, on kogunud fänne üle kogu maailma. Audiowhores on teinud remikse hulgale maailmakuulsatele artistidele - Kathy Brown, Barbara Tucker, The Sunburst Band, Ce Ce Peniston on vaid mõned neist. 2009 aasta on kujunenud järjekordselt üheks suureks aastaks, kus mehed oma saundi arendanud ning produktsiooni haide keskel end uuesti positseerinud on. Selle aasta esimene hitt oli "Stay" koos Haze'iga.

Kuula lugu siit.

Defected In The House üritussari on kvaliteetsündmus, mille toob klubisse Privé Inglismaa tuntuim house-muusika plaadifirma Defected Records ning klubi kvaliteetmärk „Reeded Privés". Defected Records rajati pea 10 aastat tagasi ja on selle ajaga muutunud unikaalseks fenomeniks, ühendades endas endas kompromissitult hea klubimuusika ja maailmatuntud artistid. Brändi eesmärgiks on kujundada ja arendada kuulajaskonna muusikamaitset.

Klubi Privé uksed avatakse kell 00:00. Pilet 200, flyeriga 150, family-listiga 100. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee , tel: +3726310580, mob: + 372 5625 6000

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles