Viimane staariotsingu võistlus Kannu Kõrtsis möödus skandaali ja pisaratega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud neljapäeval toimus Kannu Kõrtsi Staar 2009 finaalvoor. Seekord pandi lauljad proovile oma vabalt valitud laulu esitamsiega ning erilist rõhku pandi ka finalistide välimusele.

Et lauljate elu veelgi keerulisemaks teha, siis rikuti igal lauljal fono. See kas peatati, venitati või mängiti vahele erinevaid helikõlle, mis esitamist segaks.

Enamus lauljadid said sellega kenasti hakkama, kuid finalist Meril Kilk vihastas niivõrd, et lahkus lavalt ja teavitas, et ei osanud arvata, et on sattunud Miss Kannu Staari valimistele. Meriliti arvates võisteldakse siiski laulmises, mitte välimuses ja stiilis.

Seekord hääletati välja finalist Mari-Liis Puusta, mis omakorda viis edasipääsenud finalisti Helena Karutoome endast väga välja ja pani suisa pisaraid valama. Interneti hääletuse teel sai aga enim hääli (397 häält) finalist Egon Kõrge. Publiku lemmikuks osutus Enelis Linnas.

Võistlus oli seekord täis vürtsi, skandaale, pisaraid ja häid lauljaid. Näiteks teatas žüriiliige staarlaulja Vaido Neigaus, et talle ei meeldi naised. Artur Rassmann heldis aga nii, et läks solvunud finalisti Meril Kilki kallistama.

Tulevasel neljapäeval astuvad lavale juba seitse finalisti, kes esitavad lisaks vabalt valitud laulule ka kohustusliku ballaadi.

Mine anna oma lemmikule hääl SIIN. Ning seekord saab esitada finalistidele ka küsimusi, millele nood vastavad juba sel neljapäeval.

Finaliste ootab ees veel muidki üllatusi ja proovilepanekuid. Lisaks peavad finalistid 3. detsembril esitama dueti enda lemmikartistiga. Selle peavad nad muuseas ise välja otsima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles