Harju tänaval avatakse tudengitele uus Peoteaduskond

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peoinstituut
Peoinstituut Foto: Privé
Sel neljapäeval, 12. novembril, avatakse klubis Privé uus Peoinstituut. Esimene loeng paneb pinge alla TTÜ Energeetika teaduskonna ning algab kell 23:00 öise vahetuse loengus "PINGE" High Voltage. Õppetöö toimub rokkimise-, pidutsemise- ja järelpidutsemise kraadi- ning täiendõppes kõigil tasemetel kõigi ülikoolide tudengitele.

Peoinstituudi õppekava läbimine toimub iga kuu teisel neljapäeval ja keskendub igale TTÜ teaduskonnale. Peoinstituudi missiooniks on ühendada hea kasulikuga ning seda kõike inimese tervise ja heaolu hüvanguks. Peoinstituudi üliõpilased saavad laialdase ja eluks vajaliku ettevalmistuse pidutsemises.

Peoinstituut on innovaatiline ja interdistsiplinaarne teadusinstitutsioon, mis ühendab vabariigi kõik tudengid ja peoloomad. Õppejõududena astuvad üles vabariigi parimad dj'd, muusikud, näitlejad, artistid, tantsijad ja breikarid ning õppekavast ei puudu ükski hinnatud muusikastiil. Peoinstituudi saavad lõpetada ainult need, kes ei puudu. Kõik lõpetanud on hinnatud spetsialistid peomaastikul.

Pinget kruvivad Mark "Elektrilöök" Slavin (Jus'Fine), Mickey Mooneyes (TTÜ) ja MC Busta.

Klubi Privé uksed kõigile õpihimulistele tudengitele avatakse kell 23:00. Pilet 100, flyeri või Isic kaardiga 75, family-listiga 50 EEK. Tasuta buss kõige tublimatele loengus osalejatele väljub peale pidu kell 4:15 Lounge Stereo juurest TTÜ ühiselamu juurde.

NB! Ainekava 100%-lise läbimise eelduseks on ka SUPPIKAH! täiendõpe, mis toimub alati peole järgneval päeval, kell 14.00 -17.00 Lounge Stereos. SUPPIKAH! koondab peohuvilised tudengid pärast rasket Peoinstituudi loengut ühise supilaua taha, et koos eelmise öö pildikesed jälle kokku panna! Kauss suppi ja viil leiba "peomatrikli" alusel 15 EEK!

Lisainfo: www.clubprive.ee ning www.tipikas.ee/peoinstituut

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles