Motoreporteri sõit raiuti raamatusse

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motoreporter Tanel Talve kauge maa kohaliku elanikuga (paremal).
Motoreporter Tanel Talve kauge maa kohaliku elanikuga (paremal). Foto: Tanel Talve erakogu

Reedel, 13. novembril kell 16 esitletakse Viru keskuse „Rahva Raamatu" kaupluses Kaspar Noore raamatut „Musta kulla needus". Üllitis kõneleb Kanal 2 saatejuhi Tanel Talve ja veel kaheksa motofänni 7830 kilomeetri pikkusest sõidust „Rock Ride Kaspia mere tuur 2009 - musta kulla needus".

Ehkki tuuri kajastas takkajärgi saatelõigus „Motoreporter" ka ka Kanal 2, jäi teleekraanil paljudest põnevatest seiklustest pajatamata: sellest reisikirja-stiilis raamatugi idee.

„Kummaline küll, aga kõik saab hoopis teise mõõtme, kui kas või korraks ise nende inimeste keskel olla, kellest raadios või teles oled rääkinud," on Talve tõdenud. „Samas loodan ma väga, et see raamat on abiks neile inimestele, kes plaanivad sinna kanti reisima minna - meie ise oleme sellistest reisikirjadest enne reise palju infot otsinud."

Lisaks raamatule ilmub peagi müügile „Motoreporteri" viimastest seiklustest jutustav DVD. Nagu seda on tehtud reisihimulise seltskonna varasemategi sõitudega: „Krimm 2005", „Musta mere tuur 2006", „Baikal 2007 - surm siin või Siberis!", „Aadria mere tuur 2008".

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles