Nokias kõlavad tangoviisid

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danny Malando Orchestra.
Danny Malando Orchestra. Foto: www.ticketpro.ee/

Reedel, 13. novembril kell seitse õhtul hakkab Nokia kontserdimajas mängima tangoviise Danny Malando Orchestra. Hollandist pärit nüüd juba 70aastase muusikakollektiivi esinemisele lisavad vürtsi Dave Benton, kuid ka Euroopa meistrid ja üheksakordsed Eesti meistrid Eduard Korotin - Kristine Esko-Veskimäe tantsuklubist Kreedo Dance.

15liikmelise orkestri repertuaaris pole mitte üksnes hästi teada tangod nagu „Hernando´s Hideaway", „La Cumparsita", „Kriminaltango" või „Dunkelrote Rosen", ent hulk muidki eriti vanemale kuulajaskonnale äratundmisrõõmu valmistavaid lugusid: „Ciao,Ciao Bambina", „Marina, Marina", „Volare, Cantare", „Quando, Quando, Quando", „La Paloma", „Moon River"....

Ehk orkestri reklaamprospektist laenatud sõnadega: „See muusika on imeline kollektsioon kõigist ilusatest asjadest ja erinevatest tangostiilidest. Muusika täis kirge ja romantikat, entusiasmi ja melanhooliat, mis on mässitud kirglikesse rütmidesse. See on muusika kõigile, kes on oma südame andnud tangole."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles