Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Superstaarisaatest lahkus Kene

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
«Eesti otsib superstaari» finalist Anne Arrak
«Eesti otsib superstaari» finalist Anne Arrak Foto: TV3

Pühapäevases TV3 saates «Eesti otsib superstaari» võistlesid kaheksa finalisti, kellest hääletati välja Kene Vernik.

Seekord esitasid võistlejad oma sünniaastast pärit laule. Televaatajatelt said kõige vähem hääli Anis, Jaanus ja Kene.

Laulud ja kohtunike kommentaarid:

1. Birgit Varjun, Queen «Who Wants To Live Forever»

Mihkel Raud: Mul ei ole su esinemise kohta midagi halba öelda, oli särav, suurepärane, jõuline. Tahaks natuke unnata loovaliku kallal - ballaade on huvitavam esitada kui kuulata.

Maarja-Liis Ilus: Minu jaoks jäi eriti loo algus arglikuks. Arvan, et ballaade on võimalik esitada nii, et sisemine pinge säilib isegi siis, kui ei laula kõige tugevamalt.

Rein Rannap: Ei ole Maarjaga sugugi nõus. Mina mõtlesin just, et kui varem oled näidanud suurt häält, siis nüüd oli sellele lisaks väga tugev sisemine jõud.

2. Marten Kuningas, A-Ha «Take On Me»

Maarja: Mulle väga meeldis sinu loovalik. Kartsin natuke kõrgeid kohti ja tundus, et olid ise ka nende pärast mures - ei olnud laval nii vaba.

Rein: Panin tähele, et sul on erakordselt suur hääleulatus ja valitsed häält nii alt kui ülevalt.

Mihkel: Kuule, Marten, läheks õige suvetuurile? Sina laulad ja mina mängin kitarri. Täitsa tõsiselt. Mulle see lugu väga ei meeldi, aga tundub, et sa suudad ka kehva loo heaks laulda.

3. Getter Jaani, «See maailm uus» Disney muusikalist «Aladdin»

Rein: Ma ikka imestan, et sa suudad lapselikkuse oma trumbiks pöörata.

Mihkel: Mulle väga meeldis sinu esinemine täna. Meeldib, et meie küünilises maailmas on üks siiras väike tüdruk, kes laulab armsaid laule ja ei ürita üle oma varju hüpata.

Maarja: Lauljal on tähtis teada oma tugevat külge, kuid selles võistluses tahaks näha ka sinu teistsugust külge.

4. Anis Arumets, Nirvana «Smells Like Teen Spirit»

Mihkel: Ma mõtlesin, et halloween on juba möödas... Nüüd oli näha, et oled vahepeal tegelenud asjaga ja esinemist ette valmistanud. Kogu oma ande ja ürgse karisma juures tundub mulle ikkagi, et jääd kusagile poole peale pidama.

Maarja: Parem kui eelmisel nädalal.

Rein: Meeldis. Väga kaasahaarav ja bänd töötas ka kaasa, tänu neile. Liikumine oli lahe.

5. Jaanus Saago, Jon Bon Jovi «Blaze Of Glory»

Maarja: Mul on sinusse väga suur usk, oled musikaalne ja sul on väga hea hääl. Nädalate jooksul oled arenenud kõvasti, kuid siiski jääb midagi puudu. Tahaks Aniselt võtta natuke seda hullust ja anda sulle. Lase end vabamaks ja otsi ennast.

Rein: Just! Sein on ees, lõhu see maha.

Mihkel: Sinu senistest esinemistest parim.

6. Kene Vernik, Dire Straits «Money For Nothing»

Rein: Miks sa kiristad neid hambaid seal, väga hästi oli kõik! Sobid hästi lavale, tunned end mugavalt seal. Laulust ei saanud küll midagi aru.

Mihkel: Vahet pole, kas sa laulad õigesti või valesti, mulle ikka meeldib.

Maarja: Sinu puhul ei häiri, kui mõni noot valesti läheb, kuid tundub, et sa oled ise natuke mures. Tugev trump, et mõtled laulu sõnadele ning sinu keha ja mõtted elavad justkui selle loo sees.

7. Ott Lepland, Aerosmith «Dude, Looks Like A Lady»

Mihkel: Väga tubli, Ott! Väga kihvt lugu sul, senimaani kõige parim valik. Täna näitasid, et oled võimeline laval ka elama.

Maarja: Mulle väga meeldis sind näha teisest küljest. Suutsid esimestest taktidest publiku siin stuudios elama panna.

Rein: Väga tubli, et sa end hoopis teisest küljest näitasid. Ampluaa on sul lai.

8. Anne Arrak, Robin Beck «First Time»

Maarja: Mul oli nii hea sind kuulata, sest selle aasta lauljatel on karedad hääled ning sinu selge ja klaar hääl mõjus imeliselt.

Rein: Oleks tahtnud ka seda kuulda ja näha, mis Maarja nägi. Ei leidnud neid vooruseid üles, kõik väga korralik, aga ei näinud sinus omapära.

Mihkel: Ära võta isiklikult, mida Rein räägib. Olen nõus Maarjaga, oled musikaalne ja hea laulja. Undaksin taas lauluvaliku kallal, mis oli minu arvates täiesti kohutav. Aga sa esitasid seda hästi.
 

Tagasi üles