Dr Seksi nõuandla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dr Elmar Seks.
Dr Elmar Seks. Foto: .

Teie mure muudab olematuks Eesti Humanitaarkliiniku hinge­kirurg


dr Elmar Seks

Mida arvata Venemaalt pärit naisest, kes olevat minu pilte ja mu meiliaadressi näinud rates kuu aega tagasi, hakkas minuga kirjutama, nüüd väidab, et on minusse armunud ja tahab mulle naiseks tulla?! Saadab mulle oma pilte, kirjutab ilusaid kirju... Nüüd tahab ta, et saadaksin talle 490 eurot, et ta saaks minu juurde Eestisse sõita... Kahtlustan, et see on mingi tüng, kas keegi veel on mõnelt Venemaa naiselt taolisi kirju saanud? Kahtlustan, et kui ma talle selle raha saadaksin, siis jätab ta selle raha lihtsalt endale, ega sõida kuhugi. Võib-olla hakkab otsima järgmist meest, kellelt raha välja petta... Kas on ka teisi mehi, kes on kuskilt Venemaalt taolisi kirju saanud? Arvan, et pole välistatud, et taolisi kirju saadetakse paljudele eesti meestele...


Ei, miks tüng!? Mulle  näiteks kirjutab juba viis Venemaa naist ja kolm aafriklannat ja neist  üks on Aafrika printsess. Ma saadan neile ikka jõudumööda raha ja sööki ja riideid. Vene ja aafrika naised on väga mõnusad. Mis siis, et mõni neist võib tegelt olla hoopis mees. Vähemalt kirjutab ilusti ja saadab mulle ilusate naiste pilte! Aitäh, tore neegripoiss, aitäh, vahva venelane.  Aga ärge siia küll sõitke!



Märkasin, et mu auto summuti suhteliselt roostes, pudeneb juba tykke isegi. Kas selle peaks välja vahetama või saab veel sõita? Heliliselt küll midagi muutunud ei ole. Varsti ülevaatus ka ees. Palju üldse summuti vahetus maksta võiks?


Ma ju räägin kogu aeg – seda asja peab pidevalt kasutama! Jätad suguti seisma, läheb rooste! Ja pärast tükke pudeneb küljest! Ja ei vaheta sul seda enam keegi välja!



Kus Tallinna hotellis oleks tuba, kus oleks striptiisi tegemiseks sobiv «post». Sry – täpset terminit ei tea. Andke palun teada!


Aga miks hotellis? Tallinna tänavad  ju igasugu poste täis! Tehke striptiisi, palju süda lustib! Vaadake ainult, et mõnele posti najal pissivale koerale peale ei astu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles