Isadepäeval küpsetab Stereo Lounges pannkooke Pipi Pikksukk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pipi Pikksukk
Pipi Pikksukk Foto: Lounge Stereo

Sel pühapäeval, 8. novembril, küpsetab Stereo Lounge’i pannkoogipühapäeva isadepäeva eriüritusel pannkooke riukalik Pipilota Viktuaalia Rullkardiina Piparmünta Eefraimitütar Pikksukk.


Pliidil kohtuvad kaks väga erilist pannkoogiretsepti. Helen Mahmastoli valmistab kooke retsepti järgi, mis on ta suguvõsas olnud kasutusel juba mitmeid põlvkondi.

Pipi Pikksukka koogid valmivad seevastu vaid talle teada oleval viisil. Koos peetakse maha ka üks lõbus pannkoogiviske võistlus, kus kurbi kaotajaid ei ole, on ainult rõõmsad ja lustakad kooginautijad.

Loomulikult ei puudu Stereo suurtelt ekraanidelt multikad. Laste kunstiannet arendab ning nippe jagab kunstnik Meru, kes ka seekord võlub koos Pipiga varrukast välja põnevaid üllatusi.

Stereo Lounge'i pannkoogipühapäev algab kell 12:00. Pannkoogid moosiga on kõigile soovijaile tasuta ning Stereo Lounge'i suurtel ekraanidel mängivad terve päeva laste rõõmuks multikad. Laua reserveerimine telefonil 6 310 549. Tule veeda üks tore päev pere ja sõprade seltsis Stereo Lounge'is.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles