«Liimitehase pidu» toob täna publiku ette viis täiesti erinevat ansamblit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Kelder
Ansambel Kelder Foto: Kelder

Täna, 6. novembri õhtul toimub Tallinna rokiklubis Tapper üritus nimega «Liimitehase pidu», kus astuvad üles mitmed ansamblid, mis paistavad silma viljelevate muusikastiilide suure mitmekesisuse poolest.

Publiku ette astub ska-orkester Soterios, garaažirokki mängiv Kelder eesotsas Allan Vainolaga, kodumaine bluusilegend Bullfrog Brown, texas horror gospel rock´i viljelev Tolmunud Mesipuu ning glam rocki punt Dirty Diana.

Ürituse peakorraldaja Allan Vainola sõnul oli ürituse korraldamisel esiplaanil pigem muusika kui mõne vastava kitsama kildkonna kogunemine.

«Ansamblite valik võib tunduda kohati veider, aga usun, et huvitatud kuulaja peaks saama Eesti underground-muusikamaastikul toimuvast hea ülevaate,» ütles Vainola.

«Liimitehase pidu» toimub Täna, 6. novembril Tallinnas, klubis Tapper (Pärnu mnt. 158G) algusega kell 20.00 ning pilet üritusele maksab 75 krooni.

Allan Vainola & Kelder ning Soterios annavad homme, 7. novembril ühiskontserdi ka Tartu klubis Plink Plonk. Kell 22.00 algaval üritusel on erikülaliseks plaadikeerutajana DJ Asukyl. Sissepääsuvõimaluse saavad kõik soovijad lunastada vaid 50 krooniga.

Tutvu ansamblitega:

Soterios

Bullfrog Brown

Kelder

Tolmunud Mesipuu

Dirty Diana

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles