1000-hobujõuline superauto sõitis kaubanduskeskusesse

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nissan Skyline GTR Kristiine kaubanduskeskuses
Nissan Skyline GTR Kristiine kaubanduskeskuses Foto: Kristiine

Kristiine kaubanduskeskuses sõitis täna ringi tuhande hobujõuline Nissan Skyline GTR ja liikusid teisedki võimsad autod.


Kristiine keskuse teatel on maja aatriumisse üheks õhtuks ehitatud lava koos suurte ekraanide ning võimsa valgus- ning helitehnikaga. Lava ääristavad laiemale avalikkusele nägemata ülivõimsad tuuningautod. Kella 17.00-22.30 toimuval üritusel mängivad muusikat klubide Club von Überblingen, Korter ja Protest DJ-d.

Kristiine keskuse turundusjuhi Kaidi Laur sõnul on ürituse eesmärk tuua linna suurim allahindluskampaania ja reedene klubiõhtu ühte kohta kokku. «Ainult õhtuks saab kaubanduskeskusest eksklusiivne ööklubi koos lounge'i, lavaga. Õhtu edenedes keerame järjest juurde nii heli kui valgust,» kutsus Kaidi Laur inimesi tasuta pidutsema.

Peolava ääristavad koostöös Getaway in Tallinn ürituse korraldajatega saabunud tuhande hobujõuline Nissan Skyline GTR, sama võimsaks forsseeritud 1973. aasta Ford Taunus ning täielikult ümber ehitatud Volkswagen Beetle ning Honda Civic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles