Muutus laupäevase ISISe kontserdi algusaeg

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ISIS
ISIS Foto: Electric Storm

Juba homme, 7. novembril astub Tallinnas klubis Rock Café üles ameerika post-metali ja doomcore'i lipulaev ISIS, keda toetavad massiivsel Euroopa tuuril kaasmaalased ansamblistest Dälek ja Mamiffer.

Seoses logistiliste põhjustega on muutunud kontserdi algusaeg. Algselt väljakuulutatud uste avamine kell 22.00 nihkus kella 20.00 peale, esimene ansambel Mamiffer alustab kell 20.30. ISIS astub lavale orienteeruvalt kell 22.00.

Isis ja Mamiffer palusid oma riietusruumi 10 liitrit mullita vett, 1 kasti Red Bulli, 1 kasti suhkruvaba Red Bulli, 1 pudeli viskit, 1 pudeli viina, 3 kasti õlut, apelsinimahla, teed, kohvi jne. Lisaks puuvilju, võileibu.

Aaron Turneri juhtimisel 1997. aastal Bostonis kokkutulnud ISIS on oma karjääri jooksul käinud maha pika tee, tõustes väikestes klubides esinevast kultusbändist suurte festivalide pealavadel esinevaks avangard-metalli kirkaimaks täheks.

Oma tegevuse algusaegadel mitmeid liikmevahetusi läbi teinud ansambli koosseis stabiliseerus õige pea peale debüütalbumi «Celestial»(2000) ilmumist. Laiema avalikkuse huviorbiiti tõusis ISIS oma 2002. aastal ilmunud albumiga «Oceanic». ISISe seni viimane album nimega «Wavering Radiant» ilmus selle aasta kevadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles