Heti Tulve eitab välismaa meestele saatjannade vahendamist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heti Tulve
Heti Tulve Foto: Scanpix/Presshouse

Heti Tulve võttis ühendust Elu24 toimetusega ning eitas kategooriliselt, nagu oleks ta seotud välismaa meestele seltsiliste vahendamisega.


«Heti Tulve viibib praegu Eestis ja jätkab juba Deluxe'i ajal alguse saanud äriga, välismaa meestele seltskonnadaamide vahendamisega,» seisab eile Elu24 ilmunud artiklis, mis räägib elustiiliagentuuri Deluxe pankrotiasjast.

Telefonivestluses toimetusega ütles Tulve: «See on täiesti vale väide, mis ei vasta tõele. Rõhutan, et mina pole kunagi millegi sellisega tegelenud ning sellest tulenevalt nõuan väite kohest kustutamist ja ümber lükkamist.»

Eelmise aasta detsembris kinnitas elustiiliagentuuri teine osapool Maret Soom ajakirjale Just, et välismaa ärimehed on tellinud neilt näiteks terveks Eestis olemise ajaks sekretäre, giide või saatjannasid. Näiteks saab välismaalane agentuurist tellida naisterahva, kes teeb temaga koos väikese vanalinnatuuri ning käib lõunal või õhtusöögil. «Tegeleme siiski vaid sellega, mis jääb seaduse piiridesse,» rääkis Soom.

«Mina Maret Soomi sõnade eest ei vastuta,» ütles Heti Tulve. «Mina neid sõnu isiklikult öelnud ei ole. Eelmise aasta detsembris mina Deluxe'i palgal ei olnud, mina olin ainult juhatuses. Eelmise aasta detsembris olin mina üldse veebiajakirja TopTop palgal juba.»

Praegusel hetkel viibib Soom Austraalias ega ole kommentaarideks kättesaadav.

Tulve ütlustest nähtub, et ta ei pruukinud üldse teada, kas elustiiliagentuur Deluxe tegeles möödunud aastal kirjeldatud vahendustegevusega või mida Soom ajakirjandusele ütles. Samuti puudub alus väita, nagu Heti Tulve tegeleks või oleks tegelenud välismaa meestele kohalike saatjannade vahendamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles