Pärnu Keskus ootab isadepäeva puhul perepäevale

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Keskus.
Pärnu Keskus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Laupäeval, 7. novembril peetakse Pärnu Keskuses isadepäevale pühendatud perepäeva.


Pärnu Keskuse turundusjuhi Kristi Raidla teatel on laupäeval kell 14 oodatud kõik huvilised keskuse 2. korrusele, kus antakse start peredevahelisele võistlusmängule "Aarete jaht".

"Võistkondade ülesanne on otsida keskusest väikesi aardeid, kuhu on peidetud küsimused keskuse kaupluste kohta," seletas Raidla. "Vastuseid tuleb võistkondadel anda eri kauplustes. Õige vastuse korral saab kauplusest väikese meene."

Mängu lõppedes loetakse üle võistkonna õigesti vastatud küsimused. Enim õigeid vastuseid andnud võistkond saab peaauhinna, milleks on kingapaar isale. Esikoha auhinna on välja pannud keskuse kauplus Ecco. Auhindu jagavad teisedki kauplused. Mängu juhib Janne Ristimets.

13-16 on kõik kunstihuvilised oodatud keskuse 3. korrusele, kuhu Pärnu kunstikool seab sisse töötoad, joonistamisest voolimise ja meisterdamiseni välja.

Pärnu Keskuse pereüritus on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles