Kiisu-Kätlin on Filipiini BB-saates populaarseks saanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiisu Kätlin sai Soomest soojale maale.
Kiisu Kätlin sai Soomest soojale maale. Foto: Marko Tubli

Enim viskab Soome BB-saatest Filipiinidele saadetud eestlanna Kätiln Laasile (22) silma Hermese-nimeline meeskaunitar.


Kätlini saabumine Manila BB-majja on seal puhuma pannud õrnad armutuuled, selgub portaalist bigbrother.fi. Hermes palus Kätlinil Filipiinidele elama jääda ja teine asukas, Tom kallistas lauluülesande ajal hellasti põhjamaist blondiini.

Kätlini ja Hermese lähedased suhted põhjustasid elava arutelu. Tundub, et tuvikesed leidsid teineteist. BB-maja ujumisbasseini ääres laskusid nad lähedasesse vestlusesse, kusjuures Kätlini pea puhkas Hermese süles.

«Enne sinuga kohtumist tundsime muret, kas sulle siin üldse meeldib,» lausus Hermes. «Sinu kodumaal on ju külm ja me mõtlesime, et ehk siinne kliima ei sobi sulle.»

Kätlin küll kiitis Filipiinidel valitsevat ilma. «Võib-olla kunagi tahangi kolida kuhugi, kus on alati soe,» õhkas ta unistavalt.

«Tule siia! Tule kas või siia, kui oled vaba,» kutsus Hermes.

Hilisemas usutluses tunnistas Kätlin, et võib-olla ta on Hermesesse natu-natukene armunud.

Soojad suhted seadis Kätlin sisse ka teise maja meesasuka Tomiga. Kord, kui Tom sohval uinakut tegi, kõditas Kätlin kelmikalt tema nägu.

Hiljem said Kätlin ja Tom ülesandeks selgeks õppida ja esitada filipiini armulaul. Tom kasutas juhust ja haaras Kätlinil hellasti piha ümbert kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles