«Teravad» rinnahoidjad tulevad tagasi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teravatipuline rinnahoidja Jean Paul Gaultier' kollektsioonist
Teravatipuline rinnahoidja Jean Paul Gaultier' kollektsioonist Foto: WWd/Scanpix

Viiekümnendatel tänu Marilyn Monroele ja Jane Russellile kuulsaks saanud teravatipulised rinnahoidjad on naiste pesusahtlitesse tagasiteed leidmas.


Koonilise kujuga rinnahoidjate renessanss on kätte jõudnud, kirjutab Daily Mail. Nii moeguru Jean Paul Gaultier, disainer Louise Goldin kui tandem Dolce&Gabbana on teravatipulised rinnahoidjad oma uue hooaja kollektsioonidesse kaasanud.



Terava tipuga rinnahoidja väljamõtlejaks oli omal ajal maailma üks rikkamaid inimesi, miljardärist filmiprodutsent Howard Hughes, kes kasutas rinnahoidja disainimisel osavalt ära oma lennuinseneri teadmisi.



Moodsa kujuga rinnahoidjast sai viiekümnendatel tõeline hitt ning ka aastakümneid hiljem on monroeliku rinnakuju juurde korduvalt tagasi pöördutud. Koonilisi rinnahoidjaid kasutas kaheksakümnendatel näiteks ka popitäht Madonna.



Briti tuntud kaubamajade keti John Lewise andmetel on teravatipuliste rinnahoidjate müük järsult tõusnud, mis andvat märku sellest, et naiste kumerused on jälle rohkem hinda läinud.



Pikka aega moelavadel domineerinud poisiliku kehaga peenikeste modellide populaarsus on kahanemas ning esile tõusevad volüümikad naised nagu näiteks Dita Von Teese.

John Lewise hinnangul näitab kasvav huvi naiselike rinnahoidjate vastu ka seda, et kõige hullem mõõn majanduses hakkab läbi saama ja ees on optimistlikumad ajad.

Nõnda näitavad ka müüginumbrid, et naised ei peida enam oma rindu vähendavate rinnahoidjate sisse, vaid mõtlevad pigem sellele, kuidas oma «varandust» parimal võimalikul moel välja mängida.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles