Homode esileedi Lisette Kampus on netikommentaare lugedes luksumiseni nutnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisette Kampus
Lisette Kampus Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht
Lisette Kampus (25) - vaieldamatult Eesti kõige tuntum lesbi, pajatab värskes «Anne&Stiil» numbris, et mõtleb tõsiselt poliitikukärjäärile Brüsselis, et ei oska siiani veel kontsakingadel käia ning on enda kohta käivaid netikommentaare lugedes palju kordi luksumiseni nutnud.

Kuigi homode esileedi on ühe perioodi oma elust elanud näiteks Brüsselis, ei mõtle ta kuigi tõsiselt Eestist emigreerumisele. Eesti on Lisettele armas, kuigi just siin on teda sadu kordi ähvardatud küll läbi peksta, maha tappa või muud moodi karistada.

Ka peale Eesti Päevalehes ilmunud arvamusartiklit «Ma ei taha abielluda, ma tahan perekonda», on Lisette internetikommentaare lugedes palju kordi «luksumiseni nutnud», suutmata aru saada kuidas saab tulla nii julm tekst inimestelt, kellega koos ta hommikuti  trammis sõidab või poejärjekorras seisab. 

«Ma tahan oma maa inimestele hea olla ja üldiselt inimeste vastu hea olla. Ma ei saa aru, kui keegi tahab teisele halb olla. Tõesti ei saa. Miks?,» küsib Kampus. 

Pikemat artiklit homoaktivist Lisette Kampusest loe värskest ajakirjast «Anne&Stiil». 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles