Pidu, mis jäi ära 10 aastat tagasi, toimub sellel reedel klubis Privé

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ROTD
ROTD Foto: rulersofthedeep.com
Sel reedel, 10 aastat hiljem, kohtuvad Rulers of the Deep ja Los Angelese'st Hollywoodi külje all üleskasvanud DJ David Alvarado klubis Privé, et maha pidada pidu, mis toona toimumata jäi. 10 aastat tagasi VIBE üritusele esinema kutsutud David Alvarado oli tookord sunnitud seljavigastuse tõttu selle ära jätma ning tänu toonasele sündmusele järgnenud juhtumuste jadale ilmus Rulers Of The Deep'i esimene lugu.

David Alvarado ise ütleb, et kõigi nende aastate jooksul, mil ta on reisinud, on Tallinna esinemine ainuke, mille ta on olnud sunnitud ära jätma. "Ootan väga lõpuks Eestisse tulemist. Nii palju, kui olen kuulnud, siis seetõttu et ma 10 aastat tagasi Eestisse tulla ei saanud, olen paljust ilma jäänud. Aastate jooksul on mulle räägitud Eesti publiku kohta ainult head, seega ootan suurepärast kogemust," lisab Alvarado. Vastuseks küsimusele, mida ta publikule pakkuda lubab, vastab David Alvarado, et seekord ta tuleb kohale.

David Alvarado on hämmastav DJ ja produtsent, kes vormib kõik enda elukogemused muusikaks, mis puudutab inimeste meeli ja hingi kõikjal üle maailma. Hoolimata pikast ja edukast karjäärist töötab ta jätkuvalt palju ning vallutab elektroonilise muusika uue põlvkonna südameid.

Tabades lennult muusika arengu suundi, on ta loonud uue plaadifirma Sunchildren, mis lisab erakordselt ilusa ja seksika pöörde juba eksisteerivale lääne ranniku tantsumuusika helile. Kui see uus suund saab tantsumuusikale olema sama suure mõjuvõimuga nagu tema eelnevad projektid, siis jääb David Alvarado veel pikaks ajaks sinna, kuhu ta kuulub, tantsumuusika areeni tuumiku hulka.

Klubi Prive ja lounge Stereo on muusikaarmastajate, moemaailma ja sotsiaalse eliidi kohtumispaik kaasates kõiki vanusegruppe alates 20ndast eluaastast. Uksel on "Face Control", mis aitab alati valida parima seltskonna igaks üksikuks ürituseks. Klubi külastajateks on toredad ja avatud silmaringiga inimesed, kes on tulnud pidutsema ja meeldivalt aega veetma. Jäta oma „Attitude" uksetaha ning teretulemast peole!

Klubi Privé uksed avatakse kell 00:00. Pilet 200, flyeriga 150, family-listiga 100. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee , tel: +3726310580, mob: + 372 5625 6000

Sel reedel ja laupäeval, 6. ja 7. novembril, tähistab Rulers of The Deep oma 10. tegutsemisaastat kahe peoga. Reedel toimub klubis Prive üritus alapealkirjaga „Pidu, mis jäi ära 10 aastat tagasi", kus külalisesinejaks David Alvarado. Laupäeval esineb ROTD koos külalistega „Tallinn Expressil" Von Krahlis.

Rulers of the Deep video "Planet Drum" SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles