Galerii: uue generatsiooni moejoonistuste näitus Disainigaleriis

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moenädala avapauk anti teisipäeval, 3. novembril, 2009  Disainigaleriis, kui avati Eesti uue generatsiooni moefotonäitus.
Moenädala avapauk anti teisipäeval, 3. novembril, 2009 Disainigaleriis, kui avati Eesti uue generatsiooni moefotonäitus. Foto: Jelena Rudi
Teisipäeval, 3. novembril anti Disainigaleriis Tallinna moenädala avapauk.

Täpselt kell 18.00 avati Disainigaleriis Eesti uue generatsiooni moejoonistuste näitus. Väljas oli terve plejaad ülihea käega joonistatud moepilte ning kohal ka taieste autorid isiklikult, kes tutvustasid oma viimase aja loomingut.

Näitusel osalevad uute töödega 14 kunstnikku: Anu Samarüütel, Kätlin Kaljuvee, Marju Tammik, Karolin Kuusik, Vassilissa, Merje Rääbis, Eike Einama, Kirill Safonov, Catlin Kaljuste, Marleen Armei, Kati Simpson, Triinu Jõhve, Anna Aksjonova ja Julia Korovina.

Näitus on avatud 3.–14. novembrini.
Näituse kuraatorid on Kätlin Kaljuvee ja Marju Tammik.

Kiika pildigaleriid! 

See nädal möödubki Tallinnas moetähe all. Üle linna toimub hulgaliselt põnevaid, harivaid ja vaatemängulisi üritusi - moeshowdest näituste ja seminarini. Oma trajektoori saad paika panna leheküljel www.estonianfashion.eu, kus on väljas moepäevade detailne kava.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles