Pärnus õpetatakse kristallidest abi saama

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küaniit.
Küaniit. Foto: Valgusesaare kodulehekülg

Pärnus toimub 11. novembril infoõhtu "Energiakeskuste korrastamine kristallide abil", huvilised saavad kuulata Anneli Bärlundi kristalliteraapia loengut.


“Iga energiakeskus ehk tšakra on seotud mõne sisenõrenäärme ja närvikeskusega, mis samal ajal vastab ühele spektrivärvile. Eri kristallid toimivad vastava tšakra mõjupiirkonnas puhastavalt ja tugevdavalt,” tutvustas ürituse korraldaja Tiina Liimandi infoõhtul käsitletava lähtekohta.

Kristallide tervendavat toimet tuntakse inimkonna ajaloo algusest peale. Bärlundi seletuse kohaselt on inimesed kristalle kasutanud nii tervendamiseks kui tasakaalu loomiseks. Kristallid mõjutavad kõike ümbritsevat oma vibratsioonide ja resonantsiga, vääriskivid on alati olnud võimu ja vaimujõu sümbolid.

“Kristallid on osake inimkonna kollektiivsest mälust, nad mõjutavad meie tundeid ja alateadvust,” ütles Bärlund. “Uue ajastu künnisel aitavad kristallid meil rajada silda teaduse ja vaimse teadmise vahele.”

Bärlund tutvustab kristalle ja õpetab neid puhastama. Teada saab sedagi, mis on küaniit ja kuidas see aitab indigo- ja kristallenergias. Et õpetusest võimalikult palju kasu oleks, soovitab ta tulijail kaasa võtta mõne kristalli, mida igaüks saaks ise puhastada ja aktiveerida.

Infoõhtu Toimub Pärnus Karusselli 23 kolmapäeval, 11. novembril algusega kell 19. Täpsemat infot ja end kirja saab panna telefonil 513 7207.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles