Krista Lensin: esimene «Üksikvanema» valik oli äärmiselt õnnestunud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista Lensin
Krista Lensin Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Kanal 2 uue tõsielusarja «Üksikvanem otsib kaaslast» saatejuht Krista Lensin rääkis reporter.ee’le, et üksikvanemate kohtumisel oli tunda tõelist särinat.

«Nad on kõik nii toredad. Meie üksikvanemate esimene valik oli väga õnnestunud. Nad on ääretult huvitavad, meeldivad, kenad ja toredad,» kommenteeris Krista ning lisas, et välja valitud üksikisa-kandidaatidega olid tulnud kohtuma ilusad eesti naised ning üksikemadega sümpaatsed eesti mehed.


Lensin nimetab oma tööd väga huvitavaks: «Järjekordselt võimalus saada tuttavaks nii paljude erinevate inimtüüpidega. Linnad ja kohad, kus meil veel käia on ja need üritused, mis me hakkame neile pakkuma, on nii suvised ja kihvtid. Arvan, et sellest tuleb üks tore saade, selline romantiline ja hingeline.

Saate jooksul tutvuvad üksikvanemad oma kaaslastega just erinevate ürituste ja tegemiste käigus. Koju viiakse kallimad alles saate lõpupoole. «Ega sa ei too ikka igaühte kohe koju. Alles siis, kui arvad, et see on õige inimene, keda oma lastele tutvustada,» jutustas Lensin.

«Me loome neile sellise võimaluse, mida nad endale ise võib-olla ei suudaks luua. Hoiame pöialt, et tuleks seda armastust,» sõnas Krista lõpetuseks.

Krista Lensin tegi saatejuhi debüüdi möödunud aastal, aidates leida tublidele talumeestele kaaslast saates «Maamees otsib naist».

Reporter Carola Madise intervjuud Krista Lensiniga vaata siit.

Anna oma mõtetest teada meie foorumis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles