Andrus Värnik ähvardas Kannu Kõrtsis fotograafe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KANNU KÕRTS 2009 võistlus - teine finaalvoor möödus fotograafide jaoks natuke ohtlikult. Võistlusele saabus Hr. Andrus Värnik isiklikult kellele Kannu Kõrtsi fotograafid kohe üldse ei meeldinud
KANNU KÕRTS 2009 võistlus - teine finaalvoor möödus fotograafide jaoks natuke ohtlikult. Võistlusele saabus Hr. Andrus Värnik isiklikult kellele Kannu Kõrtsi fotograafid kohe üldse ei meeldinud Foto: Kairi/Kannu Kõrts
Möödunud nädalal toimus Kannu Kõrtsis populaarse lauluvõistluse KANNU KÕRTSI STAAR 2009 teine finaalvoor. Publiku hulgas võis märgata ka meie kuulsat odaviskajat, Andrus Värnikut, kes oli miskipärast terve õhtu eriti pahuras tujus. 

«Lauluvõistlus oli juba täies hoos, kui üritust saabus kaema ka maailmameister Värnik isiklikult,» pajatas üks kohalviibijatest. «Mees oli siiski silmnähtavalt mornis tujus ning sättis end vaguralt istuma kõrtsi kõige kaugemasse nurka.»

«Kuna tegu oli siiski avaliku üritusega, siis loomulikult püüdsid temast pilte klõpsida ka kohal viibinud fotograafid. Žüriiski istusid seekord näiteks Õhtulehe reporter Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson isiklikult.»

«Viimane voor möödus fotograafide jaoks aga natuke ohtlikult. Nimelt ei meeldinud härra Andrus Värnikule kohe mitte sugugi, et Kannu Kõrtsi fotograafid Erik ja Kairi teda pildistada soovisid,» rääkis pealtnägija. 

Fotograaf Kairi sõnul olid kuulsa spordimehe ähvardused tema pihta päris julmad ja õelad. Lõpuks asus Värnikut bravuurikalt kaitsma ka temaga koos üritusele saabunud turske  «turvamees».  

Korraldaja sõnul jätkus üritus õnneks siiski suurema märulita ning lõppvooru pääsesid taaskord edasi väga head lauljad.

Žüriisse kuulusid seekord lauljatar Astra, muusikaprotutsent Peeter Kaljuste, Kairi Trigub ja Õhtulehest Mari-Leen Albers ning fotograaf Meelis Tomson.

Käesoleval neljapäeval, 5. novembril, istuvad žüriilauas superstaari saatest tuntust kogunud Jana Kask ja Mihkel Ratt ning Õhtulehest Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson.  Seekord hindavad žüriiliikmed lauljate välimust ja staarilikust. 

Videolõike finalistidest näed SIIT

Vaata mahukat pildigaleriid! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles