Veet Mano lahendas mõrvaloo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veet Mano
Veet Mano Foto: TV3

Kolmapäevases TV3 saates «Appi tuleb selgeltnägija» andis maailmakuulus teadjamees Veet Mano konkreetse seletuse sellele, mis juhtus Brüsselis surnud noore naisega.

Veet Mano kohtus Maiega, kes on veendunud, et ta tütar mõrvati, kuigi politsei väitel oli tegemist enesetapuga.

Maie tütar Silja elas neli aastat koos belglasest kallimaga Brüsselis, mille vältel ta kordagi kodus ei käinud. Eestisse jõudis noor naine alles tinakirstus ja Belgia politsei väitel sooritas tütar enesetapu.

Veet Mano jõudis kiiresti asja tuumani ning ütles kindlameelselt, et tegu polnud enesetapuga. Mano sõnul üritas tütre elukaaslase vend, kes elas nendega sama maja teises tiivas, teda seksuaalselt kuritarvitada. Tõesti - mehe vennast polnud Silja saadetud piltide seas ühtegi fotot ning ta ei käinud ka matustel.

«Sel päeval, kui teie tütar suri, üritas vend temale läheneda. Ta läks üle piiri ja neiu protesteeris. Ta teadis, et neiu räägib seekord oma noormehele. Sellepärast ta tema tappiski,» rääkis Mano.

Mano teadis ka, et mõrv toimus mehe venna enda territooriumil - tema vannitoas.

Maie kahtlustas alati kuritöös Silja elukaaslast ja see, et tapja oli mehe vend, oli üllatus.

Mano sõnul on elukaaslane kaasosaline, sest ta varjab kuritööd. Mõrvar olevat aga oma karistuse kaudselt kätte saanud, sest ta hakkas kuu aja pärast hulluks minema.

Maiet valdas pärast Veet Mano külaskäiku kummaliselt vabastav tunne. Ta ei kavatse juurdlust jätkata, sest ametlikult ei saavutaks ta midagi. «Kõige olulisem, et ise teame ja saame sellega edasi elada,» sõnas Maie.

Vaata TV3 saadet allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles