Eksortsist soovitas kurjade vaimude väljaajamiseks suguühet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eksortsist soovitas kurjade vaimude väljaajamiseks suguühet
Eksortsist soovitas kurjade vaimude väljaajamiseks suguühet Foto: SCANPIX

Hiinas arreteeriti end eksortsistiks pidav mees, kelle sõnul asusid ühe naise vagiinasse elama kurjad vaimud ning ta teatas, et saab need oma peenise abil välja ajada. 

Politsei arreteeris Huang Jianjuni Guangdongi provintsis, edastab freethinker.co.uk.

Mees oli A Xini nimelisele naisele öelnud, et ainus viis tema kehasse elama asunud vaimudest lahti saamiseks on suguühe. Selle eest oleks naisel tulnud maksta 3000 dollarit.

Naine teatas Huangist politseile.

Naine pöördus end eksortsistiks nimetava mehe poole, kuna ta oli armunud oma ülemusse ning soovis leida viisi, kuidas mees ära võrgutada.

Xin töötab maitseaineid müüvas kaupluses.

Jianjun kohtus Xiniga hotellitoas, kus mees käskis naisel end alasti võtta. Mees teatas naisele, et ainus viis teda aidata, on see kui ta seksib temaga.

Eksortsisti sõnul elasid naise vagiinas kurjad vaimud, kes takistasid ülemusel naisesse armuda.

Jianjun sõnas politseile, et ta ei seksinud Xiniga ning diabeedi tõttu ei teki tal erektsiooni. Mees anti sellegi poolest kohtu alla.

Varasemast on teada samalaadseid juhtumeid Indiast, kus end gurudeks nimetanud mehed on vägistanud naisi «vaimse valgustumise» eesmärgil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles