Kui palju vahukomme mahub Anu Saagimi suhu?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suur Vend otsustas eile õhtul üllatada majaelanikke. Anu sai esimesena kutse minna salatuppa, kus Suur Vend teatas talle naljaka õhtuse ülesande.

Anu kõrval oli kriit ja tahvel ning kausitäis vahukomme.

«See elanik, kes saab oma suhu toppida kõige rohkem vahukomme ilma, et ta need neelaks või välja sülitaks,  saab auhinna,»  teatas Suur Vend talle.

Suur Vend lisas veel, et iga suhu topitud vahukommi kohta peab ta tahvlile kriipsu tõmbama ning kui need ei lange kokku suus olevate kommide hulgaga, siis ei arvata neid ka kogusummasse.

Saanud teada reeglid, asus Anu innukalt vahukomme suhu toppima. Saades neid juba sinna 28 tükki, otsustas Anu lõpetada. Kommid olid juba suust välja kukkumas.

Kuid sellega veel ülesanne ei lõppenud, mis oli Saagimile suureks üllatuseks.

«Esitan sulle üldteadmisi hõlmavad küsimused, millele pead vastama arusaadavalt ning vahukomme ei tohi suust välja võtta. Võitja on see, kes annab kõige rohkem õigeid ja selgeid vastuseid,» lisas Suur Vend.

Küsimused olid Soome presidendist ja lõpetades maailma popmuusikaga. Kahjuks Anu ei saanud ühtegi korralikult vastust anda, kuna vahukommid tahtsid suust kogu aeg välja kukkuda.

Pärast paari küsimuse kuulamist ja vastamise proovimist andis skandaalitar alla ning sülgas kommid suust välja.

Pärast Anu läbisid sama katsumust veel neli osalejat ning südaöösel nägid telekast kogu toimunut kõik majaelanikud.

Mida arvad sina sellisest ülesandest?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles