Mel Gibsonist sai «octo-dad»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mel Gibson ja Oksana Grigorjeva
Mel Gibson ja Oksana Grigorjeva Foto: AFP / Scanpix

Aprillikuus oma eelmisest naisest lahku läinud Hollywoodi hallipäine hurmur Mel Gibson elab täiel rinnal ning sai läinud nädalal kaheksandat korda isaks.


Melist neliteist aastat noorem kihlatu, 39-aastane Oksana Grigorjeva tõi reedel ilmale pisitütre, kirjutab Radar Online.



Tüdrukutirtsul oli sündimisega tuline rutt ning nõnda nägigi ta ilmavalgust plaanitust mitte nädalat varem.



Mel Gibson ja tema eksnaine Robyn olid õnnelikus abielus kakskümmend üheksa aastat, kuid just tumedapäine lauljanna oli põhjuseks, miks see Hollywoodi kohta haruldaselt pikk kooselu lõpu sai.



Fotod Costa Rical aega veetvast armunud paarikesest ilmusid kõmupressi juba enne, kui üldse keegi aimata oleks osanud, et Meli abielu on läbi saamas.



Kui Oksana rasedusest teada andis, käitus Mel nii nagu džentelmenile kombeks (pealegi teab ta, «mida naised tahavad») ning kinkis naisele kihlasõrmuse. Võimaliku pulmapäeva kohta pole aga esialgu midagi teada.



Loodame, et Oksana näol pole tegemist kullakaevajaga, kes keskeas Hollywoodi näitlejatel päid sassi ajab. Teatavasti on Oksanal lisaks pisitütrele ka 12-aastane poeg, kes võib uhkust tunda selle üle, et tema isa on James Bond ehk näitleja Timothy Dalton.

Gibsonil on varasemast ette näidata kuus poega ja üks tütar, niisiis on temast koos uue tütrega saanud kaheksa lapse isa ehk «octo-dad», nagu Radar Online teda iseloomustab.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles