Kiisu-Kätlin ütles «mahal kita»

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Big Brother - Soome realityshow, kus osaleb ka Eestist pärit kaunitar Kätlin. Sami jälgib alati pingsalt Kätlini tegemisi, viimati tõmbas ta närviliselt suitsu sel ajal, kui Kätlin õues kõigi silme all pesemas käis.
Big Brother - Soome realityshow, kus osaleb ka Eestist pärit kaunitar Kätlin. Sami jälgib alati pingsalt Kätlini tegemisi, viimati tõmbas ta närviliselt suitsu sel ajal, kui Kätlin õues kõigi silme all pesemas käis. Foto: Marko Tubli

Soome Big Brohter nimelises tõsieluseriaalis osalev eestlanna Kätlin Laas (22) paneb peale soome meeste põksuma ka tuliste filipiinlaste südamed.


Möödunud nädalal saadeti Kätlin Manilasse sealsesse BB saatesse vahetusasukaks. Saabumisel intervjueeriti teda populaarses telesaates, selgub portaalist bigbrother.fi.

Naeratav eestlanna kannatas kolme saatejuhi küsimuste turmtule vaprasti välja.

«Mis sõnu sa meie keeles tead?» nõudis meessoost ajakirjanik.

Elegantselt seletas Kätlin, et on juba palju sõnu ära õppinud. «Oskan öelda «Mahal Kita», see tähendab «ma armastan sind»,» säras Kätlin oma keeleoskusega.

Saatepublik hüüdis blondile naisele «Hurraa!!!» ja aplodeeris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles