ISIS esineb Tallinnas juba sel laupäeval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ISIS
ISIS Foto: Electric Storm

Juba sel laupäeval, 7. novembril astub Tallinnas klubis Rock Café üles Ameerika

post-metali

ja

doomcore'i

lipulaev ISIS. Külalisesinejatena jõuavad Eestisse ka Dälek ja Mamiffer. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Eile, 1. novembril Malmöst startinud ISISe Euroopa tuuri raames antakse ühtekokku 30 kontserti. Ansambli Pedigree vokalist ja juhtfiguur Holden Laamann, kes on otseselt vastutav selle eest, et selline suurepärane tuur Eestimaa pinnale jõuab, ütles, et ISIS on bänd, mille kontserdist Eestis on siiani vaid unistada juletud.

«See on ühe suure muusikavoolu kõige olulisem esindaja ja absoluutne tipp. Olen kindel, et sellest saab üks suurepärasemaid kontserte, mis Rock Cafes eales toimunud on», lisas Laamann.

Aaron Turneri juhtimisel 1997. aastal Bostonis kokkutulnud ISIS on oma karjääri jooksul käinud maha pika tee, tõustes väikestes klubides esinevast kultusbändist suurte festivalide pealavadel esinevaks avangard-metalli kirkaimaks täheks.

Oma tegevuse algusaegadel mitmeid liikmevahetusi läbi teinud ansambli koosseis stabiliseerus õige pea peale debüütalbumi «Celestial» (2000) ilmumist. Laiema avalikkuse huviorbiiti tõusis ISIS oma 2002. aastal ilmunud albumiga «Oceanic». ISISe seni viimane album nimega «Wavering Radiant» ilmus selle aasta kevadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles